sjukare än sjukast

Förra veckan var det barnen som var sjuka och denna veckan är det en själv..
Legat total däckad sen i måndags! Feber och förkylning av dess like.. idag vakna jag feberfri och allt kändes toppen utan hostan och näsan då så klart men ack va man fick äta upp det eftersom feber kom tillbaka bara för en liten stund sen. Evelina fick feber igår kväll igen så tydligen går skiten bara runt här hemma. Men gubben va söt igår fast han oxå är dålig så stack han till maxi och köpte 2 liter coca cola, choklad ask och en söt nalle med en triss :P Men som vanligt hade man ju sagt till han att han inte behöver ge mig nåt :P

Neh får la fortsätta vila innan febern blir högre för att jag anstränger mig hela tiden :)

trodde jag!

God eftermiddag!

Jag skulle inte tagit ut vinsten i förskott.. Igår kväll fick Robin feber igen så blev skolan idag för att lämna in mitt SO arbete och sen få mina busspengar eftersom det går ut i morgon. Så gubben fick köra VAB för första gången någonsin :P Sen kom han och barnen och hämtade mig efter skolan så stack vi till willys eftersom mjölken och yoghurten va slut hemma. Så nu har vi käkat middag och jag har fått målat lite mer på mina saker. Jag vet, fattar inte heller att skiten inte är klar :P Målat varje kväll ändå är det inte klart.. Såg även nu när jag målat att färgen håller på att bli sluter så får ta en dag och köpa ny.

Neh nu kanske det får bli att ta disken.. den lär ju inte göra sig ren själv :P

Ny möbel

Igår inför skaffade vi detta klädskåp till sovrummet. Så idag ska jag måla det vitt hade jag tänkt :P
Mitt fina klädskåp, som bara ska innehåll alla mina kläder.
Jag gör det som tjänst för min nuvarande garderob som knappt orkar hålla trådkorgarna uppe för det är så över maxat med kläder :) Och samtidigt får jag en ordentlig genomgång av mina kläder. För jag använder säkert bara 10% av mina kläder så finns en hel del som inte inte sätter på mig. Så gubben får ta över min garderob i hallen så får han mer plats och ordning på sina kläder! Sen ska jag få min gubbe och skruva ihop två ikea möbler som ska byta plats med 2 saker i sovrummet. Som vi tänkt göra i månader nu. Nu jädrar får det ta och hända nåt här hemma innan jag får knäppen :D

I morgon blir det skolan igen för min del. Robin är feber fri i 24 timmar nu. Barnen verkligen längtar till dagis, märks att dom är rastlösa hemma. Men jag skulle nog hellre va hemma än och gå till skolan. Man får gjort så mycket mer hemma än att slösa 6 timmar av sitt liv för någonting som faktiskt inte ger mig nånting annat än att man kommer hemifrån. Visst det är kul och jag trivs men ändå känner man att det finns massa saker hemma som måste göras. Jag kanske har gått hemma för länge och blivit alldeles för bekväm hemma för att egentligen kunna veta bättre :P

Får se om huset kommer förbi senare idag. Hade vart trevligt, länge sen vi sågs nu. Man träffas inte sina vänner så mycket längre :(

Men en rolig sak kanske kommer hända i helgen! Vi funderar på att åka till min kära mamma i helgen och hälsa på. Länge sen man träffa alla upp i Sverige haha.. Speciellt att få träffa mormor och morfar. Grymt längse sen sist och nu är det fanimej dags!


Nu vardagssysslor!

Måndag

Måndagen spenderas hemma med sjuklingen, Evelina är iofs och hemma men frisk. Robin är just nu feberfri men hans allmän tillstånd är till och från. Kanske får ta en extra dag hemma iaf. Det beslutet tar jag i morgon bitti :) Jag själv håller oxå på att åka på nån satans förkylning känner jag. Hela kroppen är lite efter och vill inte riktigt va lika på det som den brukar. Hoppas bara jag slipper sängliggande förkylning så är jag nöjd! I helgen har jag varit ganska effektiv och fått gjort lite saker hemma utöver det vanliga städa skit sakerna. Fått målat klart mina ramar och har påbörjat 2 nya. Även slängt på ett nytt lagar på min handdukshållare så den ser lite bättre ut :) Gått i genom lite saker som hade staplats på högar lite här och där i lägenheten. Fått tvättat lite tyger som jag insåg behövde en omgång i maskinen. Skolarbetet är färdigt, nu ska det bara ren skrivas och in på ett usb minne för att sen skrivas ut och lämnas in. Idag ska jag se om jag inte kan få målat lite till på mina ramar och annat smått och gott för att kanske få på börja min hall som jag tänkt måla i ett halv år snart!
Men vi får la se hur långt jag kommer med det.
Neh undra om man skulle hänga sängkläderna som nyss blev klara i maskinen för att sen kanske byta sängkläderna i barnens rum medans man ändå håller på.

Ha en trevlig dag!

En helg med lite sömnDet har blivit ganska lite sömn i helgen, vilket jag inte hade planerat. Önskade att man nån gång kunde få sova tills man vaknar :P Robin har feber, han kom i går morse klockan 5 på morgonen. Nu på morgonen verkar han va lite piggare iaf. Hoppas verkligen att det blir nåt lång dragit skit för det orkar jag inte med :)

Idag blir det duschning och sen ska jag fixa färdigt mina ramar jag måla igår. Sen får vi se om jag får fixat nåt mer eller man fastnar i det vardagliga :P

Neh nu ringa på en annons på blocket !!!

problem kommer sällan ensamma

Ja bloggandet verkar inte alls ligga i min dagliga rutin.. dock kanske för att jag inte har någon direkt rutin, vilket är ganska konstigt då jag VA petnoga med att ha kontroll på allt. Nu är man istället sönder stressad typ hela dagarna och allt bara öser in, sen glömmer man typ hälften av allt som trillat in under dagen man ska hålla koll på. Och denna veckan känns som att det bara är en massa problem som trillar in :( Nu är det återigen problem med Evelinas dagis och ingen verkar återigen inte bry sig. Evelinas glasögon har gått sönder igen och det måste hänt på dagis eftersom hennes glasögon va i bra skick när hon gick hemifrån men när vi kom hem från dagis va bågen helt skev. Men det har INGEN sett på dagis så det kan inte ha hänt där.. Men vart skulle det då skett? När hon rymde i 5 min, trilla och glasögonen fick sig en dänga? Frågade Evelina när jag såg det och hon berätta att hon trillat på dagis men började inte gråta.. Okej, säger detta till hennes dagis men nope inte en chans.. skrattretande verkligen! Men som sagt problem kommer ju sällan ensamma så visst ska bilen krångla och typ ALLT annat bara för att.. Undrar verkligen vad som kommer här näst på tur?


Annars så har det vart ASA mega duper kallt idag så blev dubbla byxor men det hjälpte inte ett peklas alltså. Hade lika gärna gått utan byxor kändes det som :P Annars va la "skol" dagen givande. Hade hel dag med Carin och det snackades om stress vilket vi ska göra ett par torsdagar fram över. Jag är ju kvinna så man kan göra 2 saker samtidigt :P Lyssna om stress och skriva SO arbete ;) Blev dock ett par fel stavningar men det fixar jag till sen.
Så har känt mig väldigt effektiv! Då förtjänar man nog en frukost på donken i morgon :P Får se först om jag hinner över huvudtaget. Ska slänga i väg ett sms till Sabina oxå ifall hon vill haka på.

En bra dag startar med en bra god frukost :)

RSS 2.0