japp då va den hos oss

magsjukan då alltså.. förra året klara vi oss men tydligen inte detta.. gubben kom hem med skiten igår så alla blev hemma idag.. Man vill ju inte föra smittan vidare.. men peppar peppar ingen annan har fått det ännu som tur är men det har inte gått 24 timmar ens.. blir hemma med skol läxor hela helgen och så hoppas jag på skolan på måndag :)

ja neh nu får jag ta tag i hemmet

mår si så där

känner mig inte helt kry men man får ta och åka till skolan ändå.. sitter på bussen ner till stan så får man se om jag hinner med den tidiga bussen

Telia

ja då står man här i Telia butiken och väntar på hjälp från Lee :) får se om han kan fixa min mobil shit åt mig

Bones

ligger i soffan o tittar på Bones.. bra avsnitt faktiskt :) det öser ner ute och man är glad att man inte ska ut ;) börjar känna mig dålig.. jag hoppas inte jag blir sjuk nu alltså!! nä titta vidare sen sova

lacka sönder

idag va nog den sämsta dagen i skolan.. efter en månad fick vi planeringen i matten och då fick jag reda på att jag ligger 2 kapitel efter..

yeah sen blir man typ ignorerad av matte läraren så det tog 30 innan jag fick mitt prov och hjälp fick jag fan ingen så efter en timme sket jag i vilket och lämna in skiten... kuggar med all säkerhet men det är då fan inte mitt fel!!!


besök och fika

har haft Sabina på besök och så då passa vi på att baka go fika :)

trevligt som alltid !

laga även riktigt go mat idag.. blev potatisgratäng och mozarella gratinerad fläskfile.. det va grymt gott kan jag lova.. imon är det skolan igen och det känns inte ens som man vart ledig.. somnat vid nio tiden varje kväll och på dagarna har man städat och försökt komma ifatt med tvätten.
nej får bli ncis och sova så man orkar upp innan tuppen

fikar

japp då sitter man på café viva med lilla Sabina.. snart plugga oxå men först go fika

skolan

snart lunch och Sabina tid :) snart håller man helg och det ska bli gött

lite tid och liten hjärna

japp va så trött idag att min hjärna sluta typ funka.. man får kalla mig efterbliven idag ;)

vart det vanliga idag..skola skola o skola..hämta barnen o hem

så fort gubben kommer hem blir det stan för att ta en fika o plugga..ligger lite efter jämnfört med dom andra i klassen så får försöka bli lite smartare :P men matten blir det prov i på måndag så där kan jag inte göra mer just nu..

men får väl hoppas han hittar hem snart så jag kommer iväg nån gång


plugg

idag blir det att sitta på biblan och plugga .. skönt om man får några läxor gjorda idag blir :)

trött

sjukt trött idag.. va ute och gick promenad med S igår.. klockan blev ganska sent så kom i säng sent.. vet knappt vad jag har för kläder på mig haha

tror inte jag ens mina kläder matchar men men får väl va så

snart dags för buss byte

redovisning

hatar att ha redovisning.. min största fasa.. får panik o börjar skaka.. och självklart börja jag göra det denna gången..

ja men nu är det över och klart men va sjukt jobbigt..

hatar skolan ibland och glömde min bok till läxan i skolan oxå :( jaja går ta den imon.. nu sitter vi på bussen hem iaf

mobil blogga

ja då testar man att mobil blogga för första gången.. har aldrig tyckt om det men får väl testa eftersom man lever med mobilen nu för tiden :) får återkomma med fler uppgifter!!

RSS 2.0