Korv & Svamp Gryta

 

  • ½ Falukorv
  • 10 (mellanstora) färska Championer
  • 5 dl Grädde
  • Margarin
  • 1 tsk Curry
  • 1 tsk Koriander
  • 3 msk Kantarell buljong
  • 1 tsk Grillkrydda
  • 1 tsk Paprika pulver
  • 4 portioner Ris

Börja med att starta riset.

Sen är det dags att bryna falukorven och championerna.

Efter detta så är det tid för grädden att göra sitt jobb :)

I med kryddorna strax efter sen koka upp.

Kan behövas lite redning om vill ha den lite tjockare.

Sen är det klart!

Självklart får man krydda lite extra om man vill :P

 

 

Smaklig Måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0