Varm Smörgåstårta a la Huset
- 6 st Hönökakor
- 4 paket Tärnad bacon
- 12 dl Cream fraiche
- 1 Purjolök
- Flöde vitlök 30%
- Svartpeppar
- 1 påse Riven ost
Man sätter ugnen på 175 °C.
Börja med att steka baconen i en stekpanna.
Ta sedan en gryta och häll i Cream fraiche.
Värm upp Cream fraiche och tillsätt Flöde vitlök och låt smälta samman.
Krydda med svartpeppar efter smak och tycke.
Hacka purjolöken.
Häll sedan i bacon och purjolöken i Cream fraichen.
Bland samman.
Ta fram en ugnsäker form.
Lägg i en hönökaka och smeta på ett lager med fyllningen.
Och forsätt så (som med lasagne) tills det är lagom eller slut ;)
Och sist strö över den rivna osten ovan på.
In med formen i ugnen i ca 30 minuter och sen klart!
Riktigt gott och mäktigt.
Smaklig Måltid!
Kommentarer
Trackback