Varm Smörgåstårta a la Huset




  • 6 st Hönökakor
  • 4 paket Tärnad bacon
  • 12 dl Cream fraiche
  • 1 Purjolök
  • Flöde vitlök 30%
  • Svartpeppar
  • 1 påse Riven ost

Man sätter ugnen på 175 °C.
Börja med att steka baconen i en stekpanna.
Ta sedan en gryta och häll i Cream fraiche.
Värm upp Cream fraiche och tillsätt Flöde vitlök och låt smälta samman.
Krydda med svartpeppar efter smak och tycke.
Hacka purjolöken.
Häll sedan i bacon och purjolöken i Cream fraichen.
Bland samman.
Ta fram en ugnsäker form.
Lägg i en hönökaka och smeta på ett lager med fyllningen.
Och forsätt så (som med lasagne) tills det är lagom eller slut ;)
Och sist strö över den rivna osten ovan på.
In med formen i ugnen i ca 30 minuter och sen klart!

Riktigt gott och mäktigt.

Smaklig Måltid!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0